Actueel

Test Stationspleinstalling: eerste fietsers in dé stalling

20 Juli


C'est un beau roman, c'est une belle histoire
C'est une romance d'aujourd'hui.

Donderdag 20 juli was de eerste test van dé stalling. Een groep mazzelaars kwam op de fiets naar de Stationspleinstalling om proef te draaien en ook voor de mensen die in de stalling gaan werken was het de eerste keer. Donderdag 20 juli: de eerste fietsen ooit in de Stationspleinstalling.

Lees meer »

Zweven is leven: De Parade is in de stad

19 Juli


De Parade is in de stad: in het Moreelsepark én op Utrecht Centraal. Van vrijdag 21 juli tot en met zondag 6 augustus kun je zweven, lachen, theater zien, huilen, flirten, naar liedjes en chansons luisteren én een stukje omfietsen. Zoals ieder jaar zorgt De Parade voor wat andere routes rondom het Moreelsepark, die routes zijn op straat aangegeven.

Lees meer »

Summer in the city: Jaarbeursplein 2.0

13 Juli


Deze zomer zijn er tijdelijk andere routes voor fietsers, voetgangers en trampassagiers rondom de tramhalte Jaarbeursplein. Ook verandert de route naar P3 van de Jaarbeurs. Vanaf maandag 17 juli.

Om ervoor te zorgen dat straks de trams van de remise in Nieuwegein naar de Uithoflijn kunnen rijden, wordt er nieuw spoor aangelegd bij het Jaarbeursplein. Het nieuwe stuk ligt tussen de huidige tramhalte Jaarbeursplein en het bus- en tramviaduct over de Van Sijpesteijnkade. Vanwege werkzaamheden voor de Uithoflijn is de doorgang naar het station aan de stationskant van de tramhalte Jaarbeursplein afgesloten. Fietsers en voetgangers rijden en lopen via de oversteek aan de Croeselaankant van de tramhalte.

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief