Actueel

Rondwandeling stationsgebied - zaterdag 17 augustus

23 Juli


Dit keer niet op de eerste zaterdag van de maand maar op zaterdag 17 augustus. Dan kun je met een gids door het stationsgebied Utrecht wandelen. Dé mogelijkheid om te horen én zien wat er precies gebeurt op straat, rond het station, het Jaarbeursplein en in Hoog Catharijne.

Misschien  wel handig om te weten dat door de vakantieperiode de rondwandeling van september niet doorgaat.

Lees meer »

bruggenfeitjes

22 Juli


Voor de Stadskamer bouwen we een brug en Joost mag weten wat dáár allemaal over te vertellen is. Nu kennen wij geen Joost maar wel een Rob Peerdeman van aannemer Van Wijk Nieuwegein. En díé weet toch een partij leuke weetjes! Weet jij bijvoorbeeld dat…

Lees meer »

Werkzaamheden Jaarbeursplein

18 Juli


Vanaf 22 juli zie je nieuwe werkzaamheden op het Jaarbeursplein. Het werkgebied ligt op een paar meter afstand van de ingang van het Beatrixgebouw. Er worden kabels en leidingen getrokken om 2 nieuwe gebouwen (de Galaxy Tower en Wonderwoods) in de toekomst van stroom te voorzien. Het werk wordt uitgevoerd door aannemer Van den Heuvel in opdracht van Stedin. Deze werkzaamheden duren tot half oktober.

Lees meer »

Vanaf 22 juli loop je op de fietshelling

18 Juli


Voordat de grootste fietsenstalling zich jouw grootste mag noemen, moeten de werklui vanaf 22 juli aan de slag met de allerlaatste loodjes. Zo verdwijnen bijvoorbeeld de ijzeren tijdelijke trappen bij de fietshelling. We willen natúúrlijk dat jij veilig gebruik kunt maken van de stalling…

Lees meer »

Plan Smakkelaarsveld een stap verder

16 Juli


Het plan voor het Smakkelaarsveld is weer een stap verder. Het ontwerp uit 2018 is verder uitgewerkt en concreter geworden. Om het ontwerp zoals het nu is te laten zien, organiseren we een informatieavond. Op donderdagavond 5 september 2019 is iedereen van harte welkom. De tijd en locatie worden later via deze site bekendgemaakt.

Lees meer »

360 graden hoog

16 Juli


Round round get around, I get around, yeah
(Get around round round I get around, ooh-ooh) I get around…

Op het bouwterrein van het Westflank Noord project staat naast woontoren de Syp een torenkraan van 106 meter hoog. Die kraan kan 360 graden draaien en helemaal bovenin zit iemand zonder hoogtevrees die van dit uitzicht geniet.

En dankzij die iemand geniet jij nu een klein beetje mee. Zelfs als je hoogtevrees hebt…

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief