Actueel

Drie lange treden showtrap op je Jaarbeursplein

2 Augustus


Tonight, the Super Trouper
Lights are gonna find me
Shining like the sun
Smiling, having fun

Je eigenste showtrap op het Jaarbeursplein: 3  treden, 150 meter lang, in september klaar.
Niet te steil, niet te ingewikkeld, perfect om statig van af te dalen naar het theater, af te huppelen naar je vriendje of mooi te zitten wezen in de zon.

Lees meer »

Noordertunnel wordt stukje korter

19 Juli


Every time we say goodbye
I die a little
Every time we say goodbye
I wonder why a little

De Noordertunnel krijgt eind november een nieuwe ingang aan de kant van het Smakkelaarsveld. De ingang komt in het nieuwe Noordgebouw. De huidige ingang van de Noordertunnel wordt afgebroken en de tunnel wordt ook een stukje ingekort. 

Maandag 27 augustus sluit de huidige ingang aan het Smakkelaarsveld. De tunnel is ongeveer 3 maanden alleen toegankelijk vanaf de kant van de Van Sijpesteijnkade, vanuit de Stationspleinstalling, en vanaf de sporen.

Lees meer »

Meer is meer. 900 Extra plekken in Jaarbeurspleinstalling

12 Juli


De Jaarbeurspleinstalling heeft 900 extra plekken. De spiksplinterglimmendegloedjenieuwe stalling van het WTC is verbonden met de bestaande Jaarbeurspleinstalling en kan vanaf nu door iedereen gebruikt worden. Da's aardig van het WTC; en fijn voor Utrecht.  

De rekken zijn ook aangesloten op P-route fiets: het digitale verwijssysteem, waardoor je op de straatborden of via een app kunt zien hoeveel plekken in de fietsenstallingen vrij zijn. De 900 extra plekken vind je door in de stalling Jaarbeursplein de bordjes WTC te volgen naar de 2e verdieping.

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief