Uitreiking HC-troffee

Wie o wie wint de HC Jublileumprijs? Wie o wie wint de Stationsgebiedprijs? De inzenders zijn bekend, de winnaar van de HC-troffee schrijfwedstrijd nog niet. De finalisten moeten hun gedicht of stuk proza nog voordragen aan de jury. Die wikt, weegt en beslist, ter plekke. Beide prijzen: €250 cash geld om te winkelen in Hoog Catharijne, worden uitgereikt op 8 november.

De finalisten dragen hun bijdrage, poëzie of proza, voor. Daar hebben ze maximaal drie minuten voor. Op basis van voordracht én kwaliteit beslist de jury welke twee winnaars er die middag nog met €250 Hoog Catharijne in mogen om ze meteen weer uit te geven. De presentatie is in handen van Alexis de Roode. De HC troffee is een initiatief van SLAU (Stichting Literaire Activiteiten Utrecht), Belangenvereniging Hoog Catharijne, Corio en gemeente Utrecht.

Kom luisteren op 8 november naar verhalen en gedichten van de finalisten over het Stationsgebied en Hoog Catharijne. Muziekje erbij en dé prijsuitreiking. Van 14.00 - 16.00 uur is iedereen welkom in Infocentrum Stationsgebied, Gildenkwartier 193 (ingang naar de Mediamarkt)