Consultatie Catharijnesingel

Utrecht is hard aan de slag in het Stationsgebied. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart en kun je inmiddels zien op straat. Maar er gebeurt ook veel op de tekentafel. Het definitieve ontwerp van de Catharijnesingel is bijna klaar en we praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen. We zitten ook nog met een aantal keuzes waar we het graag met u over hebben. Dit doen we op 8 december. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Eind 2007 is het voorlopige ontwerp van de Catharijnesingel vastgesteld. Hierna zijn onze ontwerpers verder gegaan met het concreter invullen van de toekomstige singel met water erin. Begin 2009 mondt dit uit in een definitief ontwerp voor de Catharijnesingel. We zitten dus in de eindfase van het ontwerpen. Een aantal dingen ligt natuurlijk al vast maar over enkele onderwerpen praten we graag met u, als inwoner of ondernemer van de stad, verder. Zo kunnen we betere keuzes maken, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw inbreng.

Het programma op 8 december begint om 19.30 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur.
Tijdens deze avond blikken we eerst even terug naar wat er in de afgelopen maanden gebeurd is en wat we gedaan hebben met eerdere reacties en opmerkingen. Corio is ook aanwezig om in te gaan op de stand van zaken van het ontwerp van de gebouwen die aan en over de nieuwe singel komen. Vervolgens kunt u doorpraten met inhoudelijk deskundigen over onderwerpen als: groen, bruggen, openbare ruimte, sociale veiligheid en bebouwing.

Kom vooral en praat mee!
Wanneer: 8 december, 19.30 – 21.15 uur, inloop vanaf 19 uur.
Wat: Consultatiebijeenkomst Catharijnesingel
Waar: Infocentrum Stationsgebied, Gildenkwartier 193, ingang in Hoog Catharijne naast Mediamarkt.