Infoavond uitvoering Stationsgebied (voorheen Schouw)

Hoe lang kunt u nog over het korste stukje snelweg van Nederland rijden? Wanneer zijn die bouwhekken op het Smakkelaarsveld eindelijk eens weg?
 

Op deze en andere vragen krijgt u op dinsdag 19 januari 2010 antwoord. U bent van harte welkom op de Infoavond over de werkzaamheden in het Stationsgebied (voorheen Schouw).
Vanaf 19.00 uur staat de deur van het nieuwe Infocentrum Stationsgebied voor u open. Om 19.15 uur start het programma. U vindt ons op Vredenburg nr. 40 (voorheen Staffhorst pand)

De Projectorganisatie Stationsgebied organiseert periodiek een infoavond.
Een bijeenkomst over de stand van zaken van de uitvoering op straat. Met bewoners, ondernemers en belangstellenden wordt gekeken naar wat er de afgelopen periode allemaal voor werkzaamheden zijn verricht en wat er de komende tijd te gebeuren staat. U krijgt antwoord op vragen van voorgaande avonden  en we zijn benieuwd naar uw bevindingen op straat.

De infoavond is voor iedereen vrij toegankelijk en begint altijd om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat er koffie, thee voor u klaar, en om 19.15 uur wordt er bij de maquette een korte uitleg van alle nieuwe plannen gegeven.