Publieksavond Lombokplein

Vorig jaar hebben bewoners een oproep ontvangen om ideeën, dromen, zorgen, wensen en voorstellen te doen voor het Westplein van de toekomst; het Lombokplein en omgeving. Zo'n 70 mensen uit Lombok hebben dit toen gedaan. Een groep bewoners –gebundeld in de Ontwikkelgroep Lombok Centraal- en de gemeente zijn aan de slag gegaan met deze ideeën en andere suggesties uit verschillende workshops en wijkraadplegingen. Samen zijn we tot een visie op het gebied en drie mogelijke modellen voor de toekomst gekomen. Deze bespreken we graag met u op woensdagavond 29 juni.

Komt u ook?

Op 29 juni bent u van harte welkom om te komen zien en horen hoe we alle ideeën tot drie modellen hebben gesmeed. Er is alle ruimte voor discussie, vragen en het delen van meningen. Het programma is als volgt:

19.00 uur
Inloop en ontvangst
19.30 uur
Presentatie door Rob van Dijck over de visie die Ontwikkelgroep Lombok Centraal samen met de gemeente heeft gemaakt
20.15 – 21.15 uur
Bespreken van de drie modellen met de mensen die ze ontwikkeld hebben

Locatie: Infocentrum Stationsgebied, Vredenburg 40 (het voormalige Staffhorst-pand)

Meer informatie

Lees hier het volledige nieuwsbericht en download de visie. Op www.lombokcentraal.nl vindt u meer achtergrondinformatie, bijvoorbeeld over wie er achter Lombok Centraal zitten. Ook kunt u hier uw reactie achterlaten en diverse documenten downloaden.