Jaarbeurstraverse in de nacht afgesloten

28 Juli 2011

Tussen zondag 7 en vrijdag 12 augustus is de Jaarbeurstraverse, de looproute tussen het Jaarbeursplein en het station, ‘s nachts afgesloten.

Het gaat om de volgende nachten: zondag 7 op maandag 8 augustus, maandag 8 op dinsdag 9 augustus, dinsdag 9 op woensdag 10 augustus, woensdag 10 op donderdag 11 augustus, donderdag 11 op vrijdag 12 augustus. De afsluiting is van 01.30 tot 05.00 uur.

De looproute wordt ’s nachts vooral gebruikt door reizigers die met de nachttrein reizen. Tijdens de afsluiting zijn het station en de binnenstad en het Jaarbeursplein bereikbaar via een omleiding die loopt via de Noordertunnel. De omleiding is met borden aangegeven.
Mensen die niet in staat zijn (zelfstandig) gebruik te maken van deze omleiding, worden begeleid door een medewerker van de aannemer.
Bekijk de plattegrond waarop de omleidingsroute wordt aangegeven.

De sloop van de sporthal gaat momenteel 24 uur per dag door. Voor bepaalde werkzaamheden moet de looproute worden afgesloten om veilig en snel te kunnen werken. De afsluiting gebeurt ‘s nachts wanneer er veel minder reizigers zijn.