Spoor 2 en 3 vanaf maandag 28 januari tijdelijk alleen bereikbaar via de stationshal en Noordertunnel

22 Januari 2013

Vanwege werkzaamheden is de trap in de Middentunnel naar spoor 2 en 3 vanaf maandag 28 januari gedurende een aantal weken buiten gebruik.

Reizigers kunnen spoor 2 en 3 bereiken of verlaten via de stationshal en de Noordertunnel. Spoor 4 is twee weken (tot 11 februari) buiten gebruik, er komen of vertrekken dan geen treinen via spoor 4.

De lift van en naar spoor 2 en 3 blijft in gebruik. Reizigers die van de lift gebruik willen gemaakt worden van en naar de lift begeleid door servicepersoneel.

Werkzaamheden

Op het perron van spoor 3 en 4 bouwen we eerst de fundering voor een torenkraan. De torenkraan zelf wordt in september 2013 opgebouwd. Na het bouwen van de fundering van de kraan wordt de trap van en naar de Middentunnel vernieuwd en wordt de fundering voor de nieuwe stationshal verstevigd. Tijdens de werkzaamheden staat er ter hoogte van de Middentunnel een bouwschutting op het perron om de werkzaamheden af te schermen. Er wordt een tijdelijke extra trap gebouwd naast de bestaande trap om alle reizigers snel van en naar de stationshal te leiden.