Muziek voor jou: op Utrecht Centraal

28 November 2016

Op woensdag 7 december opent Utrecht Centraal. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond is het feest: op Utrecht Centraal. Speciaal voor jou treden Sured en Terence Roelofsen op 7 december op: je kunt gaan luisteren tussen 20.30 uur en 22.00 uur in Bistrot Centraal op de verdieping in de hal.

Sured De Utrechtse Sjoerd Raaijmakers (Sured) schrijft en zingt optimistische, zomerse luisterliedjes. Zijn enthousiasme voor muziek komt duidelijk over bij de optredens die hij geeft, waarbij de brede lach op zijn gezicht aanstekelijk werkt bij het publiek. In 2014 speelde hij zijn nummer Ocean Ride op TV bij de Beste Singer-songwriter van Nederland en in april 2016 werd hij uitgeroepen tot ‘de beste singer-songwriter van Utrecht’, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke stemgeluid. In september 2016 releaste hij zijn eerste EP ‘The Blue Flame’. Geïnspireerd door hedendaagse singer-songwriters schrijft hij Engelstalige nummers met een boodschap.

Terence Roelofsen Terence Roelofsen is een zanger en schrijver die begin 2016 begonnen is met het schrijven van zijn eigen liedjes, hij deed reeds mee met De Beste Singer-Songwriter van Utrecht en kreeg een eervolle vermelding tijdens Giels Talentenjacht. Hij speelt nu twee jaar gitaar en begeleidt zichzelf ook met een loopsysteem. Terence schrijft al zijn eigen liedjes, zowel Engelstalig als Nederlandstalig, maar ook gedichtjes, columns en quotes. Op dit moment is hij bezig met het opstarten van een nieuw project; een band die soulvolle dansbare indie muziek gaat maken met elektronische invloeden. Terence woont in de binnenstad van Utrecht en staat aan het begin van een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

#opUtrechtCentraal