We gaan rond: samen met jou. CU zaterdag

Waar nu fietsen staan, auto's rijden, bomen staan en hopen zand liggen, stroomt over een paar jaar weer water. De singel stroomt dan weer helemaal rond de binnenstad. Voor we kunnen gaan graven maken we het ontwerp: jij kunt met ons meedenken en laten weten wat jij belangrijk vindt. Op zaterdag 8 april organiseren we een wandeling door het gebied voor iedereen die wil meedenken over de aanleg van het water en de verlenging van het Zocherpark langs de singel.

Wandel mee, denk mee
Zaterdag 8 april tussen 10.00 en 14.00 uur nodigen we je uit voor een rondwandeling. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon aanwaaien op de hoek Mariaplaats/Catharijnesingel en wij wijzen je daar verder de weg.

Je wandelt zaterdag langs het toekomstig water. Onderweg kom je vier informatiepunten tegen waar je alles hoort over ecologie, historie, verkeer en de aansluiting van de singel op de stad. Onderweg is er goeie koffie en thee, prachtig uitzicht en mensen met verstand van zaken.

We willen rekening houden met dingen als vaardiepte, vaarbreedte, groen, geschiedenis, fietspaden, plek voor vogels en vlinders, geld, rijbanen en natuurlijk de wensen van de mensen in de stad.

Na de 8e april volgen nog meer bijeenkomsten, bekijk alle stappen in dit overzicht

In de zomer is de bedoeling het ontwerp klaar te hebben en de eerste schop kan dan in eerste maanden van 2018 de grond in. In 2020 kun je dan weer een rondje om de binnenstad varen, zoals het hoort en zoals het eeuwen was.