Het wordt jouw singel, breng je wens

De Utrechtse singel gaat weer rond. Waar nu fietsen en bomen staan, auto’s rijden en hopen zand liggen, stroomt over een paar jaar weer water. Het gaat om het gebied tussen de Marga Klompébrug en het Geertebolwerk.

Heb je een wens voor dit gebied?
Kom dan op dinsdag 18 april of woensdag 19 april en denk met ons en het ontwerpbureau mee. Dit zijn twee dezelfde bijeenkomsten waar we de wensen ophalen bij mensen uit de buurt en de stad. We kijken dan ook hoe we de wensen kunnen rubriceren en welke wensen we met z’n allen het belangrijkst vinden. Beide avonden is het programma: 19.30 uur inloop, starten om 20.00 uur tot ca. 22.00 uur. Kom op de avond die jou het beste uitkomt. Aanmelden is niet nodig. Locatie is vergadercentrum In de Driehoek, Willemsplantsoen 1C, Utrecht.

Denk mee in de participatiegroep
Ben je beschikbaar om hierna in drie bijeenkomsten met het ontwerpbureau te komen tot een ontwerp voor het laatste deel van de singel? Meld je dan aan om mee te doen in een vaste groep en noteer alvast de dinsdagavonden 16 mei, 30 mei en 4 juli in je agenda. Aanmelden kan op 18 of 19 april of via singel@utrecht.nl o.v.v. Naam, adres en motivatie. Locatie voor alle avonden is vergadercentrum In de Driehoek, Willemsplantsoen 1C, Utrecht.

Blijf op de hoogte
Wil je graag op de hoogte blijven van het maken van het ontwerp? Stuur dan een e-mail aan singel@utrecht.nl o.v.v. Aanmelden nieuwsbrief singel. Alle informatie, een overzicht van de stappen en de spelregels voor de participatie staan op cu2030.nl/singel.

Hoe verder
Het is de bedoeling om in de zomer het ontwerp klaar te hebben. De eerste schop kan dan begin 2018 de grond in. In 2020 kun je weer een rondje om de binnenstad varen, zoals het hoort en zoals het eeuwen was.