Contact

Voorlopig kunnen wij helaas door de geldende coronamaatregelen geen groepen ontvangen voor het geven van presentaties en rondleidingen bij het Infocentrum.

Als alternatief bieden wij online presentaties via Zoom aan. Geïnteresseerd? informeer naar de mogelijkheden via stationsgebied@utrecht.nl

Rondwandeling en/of presentatie?

Wilt u alles weten over de vernieuwing van het Utrechtse Stationsgebied? Kom dan eens langs in ons Infocentrum. Maquettes, foto's, impressies, kaarten, animaties, filmpjes en deskundige voorlichters geven u een goede indruk van de plannen en de huidige werkzaamheden. We gaan in op al uw vragen en geven uitleg over het plan.

Voor groepen verzorgen we presentaties of rondwandelingen op maat. Neem contact op met het infocentrum als u een afspraak wilt maken voor een presentatie en/of rondwandeling.

Openingstijden Infocentrum Stationsgebied:

Tijdens openingstijden van het Stadskantoor is het infocentrum Stationsgebied CU2030 links in de centrale hal te bezoeken:

Ma, wo en vr: 8.00 - 17.00 uur
Di en do: 8.00 - 20.00 uur

We kunnen groepen met maximaal 14 deelnemers verwelkomen. Voor grotere gezelschappen kunnen we digitaal een presentatie geven en een rondleiding livestreamen.

Interesse om met een groep bijgepraat te worden over de ontwikkeling van het Stationsgebied? Of andere vragen? Wij zijn te bereiken via e-mail: stationsgebied@utrecht.nl of tijdens kantooruren op 030 2869650.

Vragen kunt u stellen via e-mail: stationsgebied@utrecht.nl