Catharijnesingel wordt stukje strakker

28 januari 2021

De werkzaamheden aan de Catharijnesingel en Marga Klompébrug zijn door het winterse weer uitgesteld. Houd deze website in de gaten voor wanneer de werkzaamheden wel door kunnen gaan.

Als je van hobbelpaden houdt: geniet nog ff. Als je van lekker fietsen over een strak fietspad houdt: nog heel ff geduld. Vanaf maandag 8 februari gaat dit stuk Catharijnesingel op de schop. Zes weken later ziet het stuk onder Hoog Catharijne er een stuk beter uit dan nu.

Al het asfalt, of wat ervan over is, dat er nu ligt gaat eruit. Het fiets- en voetpad krijgt nieuw strak asfalt en weg krijgt mooie klinkers. Op de fiets en te voet kun je langs de werkzaamheden heen.

Ben je met de auto, dan staan de andere routes op straat aangegeven. En als we toch bezig zijn: we planten ook een ritsje bomen langs het water tussen Hoog Catharijne en de brug bij TivoliVredenburg.

In de lente krijgen die platanen dan blad en dan is het eind goed al goed. De stukken wegdek van Catharijnesingel die ook nog wat extra liefde kunnen gebruiken worden later aangepakt, in fases.

Meer lezen doe je hier: CU op straat

Of bekijk het kaartje met de omleidingsroutes.