Informatieavond Stationsgebied op dinsdag 15 november

3 november 2022

Op dinsdag 15 november is er weer een live informatieavond over de uitvoeringswerkzaamheden in het Stationsgebied Utrecht. We kijken dan onder meer terug op 15 jaar Stationsgebied en blikken natuurlijk ook vooruit.

Presentaties 

Op deze avond zijn er vier presentaties.

De Tuinen van Moreelse en de Laan van Puntenburg

Rob Evelein praat je bij over de achtergrond van dit project en Paul Manten over wanneer we aan de slag gaan.

Het groen 

Met een sjiek woord heet hij ‘Adviseur bijzonder gebruik openbare ruimte’ maar Wim Horst weet alles over het groen langs de singel en op andere plekken in het Stationsgebied en daar komt hij gepassioneerd over vertellen.

Historische binnenstad

Wat gebeurt er allemaal in de historische binnenstad? Lode Messemaker weet dat als geen ander en neemt je mee in de ontwikkelingen.

Metamorfose 

De 4e is een presentatie zonder woorden: in 15 minuten nemen we je mee in de metamorfose van 15 jaar slopen, ontwikkelen en bouwen in het Stationsgebied.

Locatie

    Je bent welkom op de zesde verdieping in het Stadskantoor, het witte gebouw naast Utrecht Centraal. De zalen V32/33 en V34/35 hebben we voor jullie gereserveerd. De avond begint om 19.00 uur en we sluiten uiterlijk 21.00 uur af.

    Aanmelden

    Voor deze avond moet je je aanmelden, dat kan door een e-mail te sturen naar stationsgebied@utrecht.nl met als onderwerp ‘Aanmelding schouw’. Vermeld in de mail met hoeveel personen je wilt komen. Na ontvangst krijg je een bevestigingsmail van ons. Vol = Vol