Kruispunt Bartholomeusbrug-Nicolaas Beetsstraat-Catharijnesingel dicht vanaf 15 juli

15 juli 2022

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Komt ie: het kruispunt Bartholomeusbrug-Nicolaas Beetsstraat-Catharijnesingel gaat vanaf vrijdag 15 juli om 19.00 uur dicht voor alle verkeer. We gaan het kruispunt dan herinrichten. De Catharijnesingel tussen de Nicolaas Beetsstraat en het Moreelsepark blijft dan ook nog dicht. Op maandagochtend 18 juli om 06.00 uur zijn het kruispunt én de Catharijnesingel weer open voor alle verkeer. Jawel!

Brengt ons gelijk bij het leuke nieuws: de sneak preview van de Catharijnesingel anno 2022. Asfalt maakte plaats voor klinkers, er ligt een nieuw fietspad (wel asfalt) en je wandelt vanaf maandag met uitzicht op de singel. Geef niet te veel gas want het is een 30 km zone. Er komt nog meer groen: we planten later dit jaar nog bomen en er komen groen op de oversteekplaatsen. Voor licht in de duisternis komen speciale singellantaarns.

Vanaf maandag 15 augustus pakken we het stuk Catharijnesingel tussen de Marga Klompébrug en de traverse van Hoog Catharijne aan. Lees meer op de pagina waar alle ins and outs staan.