Actueel

Hengelwerk in de vijver

3 December


We hengelen nog even verder. Vanaf begin december werken we aan de vijver op het Jaarbeursplein. De betonkwaliteit blijkt niet voldoende en daarom worden de wanden vervangen. De aannemer betaalt de herstelwerkzaamheden en gaat ze zelf uitvoeren.

Lees meer »

Wandelpromenade Smakkelaarskade

1 December


Niet al te lang geleden was er een fietsenzee tussen de Catharijnesingel en de Smakkelaarshoek. De fietsen verdwenen al een tijdje geleden in de stalling. Maar nu loop je over het definitieve voetpad langs de gevel van Hoog Catharijne.

Lees meer »

Ontwikkeling Lombokplein stap dichterbij

26 November


Veel bewoners rond het Lombokplein zijn blij met de plannen voor de toekomst van deze plek. De gemeente heeft afgelopen voorjaar aan bewoners en andere geïnteresseerden gevraagd te reageren op de conceptplannen voor het Lombokplein en Graadt van Roggenweg.

Lees meer »

Wortelen langs de singel

23 November


Ze zijn er! De kurkbomen, zwarte dennen, valse christusdoorn en verschillende prunussoorten die geplant gaan worden bij het Willemsplantsoen. 37 in totaal.

Lees meer »

Minder krap op de trap

17 November


Misschien trapte jij er niet in en vond je het een beetje krap op de trap aan het Stationsplein.

Dat komt, er ontbrak een trap dus je hebt ons betrapt. We zijn niet op ons teentjes getrapt als je ons een trap na geeft. We trappelen namelijk van ongeduld om ons nieuws de wereld in te trappen  (Zo, zeg dat maar eens 10 keer snel achter elkaar Lees meer »

Af(g)rondende werkzaamheden

5 November


De singel is rond en oh wat was dat boottochtje genieten, maar het werk is nog niet klaar. Dat wisten we al: zo planten we bijvoorbeeld de bomen op het Willemsplantsoen nog, en komen er waterplanten en bloembollen aan. En ook óp het water zijn er wat afrondende grondwerkzaamheden.

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief