Actueel

Reageer op de plannen voor het Beurskwartier

15 September


Ruimte voor zo’n 3000 woningen. Van sociale huurwoningen tot koopwoningen met verschillende prijzen. Groene straten, tenminste één groot park en veel plek om te werken. En dat alles op loopafstand van Utrecht Centraal.

Lees meer »

De singel is weer helemaal van jou

12 September


We hadden het graag samen met jou gevierd. Door de coronamaatregelen kon dat niet. Volgend jaar vieren we het feest alsnog. Beloofd.

Vandaag geven we de singel aan je terug met dit filmpje.

Lees meer »

Opening singel op emmertjeutrecht.nl

9 September


Hoe graag wij het zelf ook willen, we kunnen de opening van de singel niet groots vieren. Corona gooit roet in het eten.

Volgend jaar beloven we je een prachtig feest om het goed te maken. Maar we kunnen dit historische moment natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom een kleine verrassing voor je.

Zaterdag 12 september 2020
13.00 uur
emmertjeutrecht.nl

Lees meer »

Een rondje varen

8 September


Utrechtse kano's, sloepjes, bootjes en andere vaartuigen kunnen vast niet wachten: vanaf zaterdag 12 september 14.00 uur is de nieuwe singel bevaarbaar. En niet allemaal tegelijk alsjeblieft.

Vanaf 12 september 14.00 uur kan je met je bootje rond de singel varen. Dan is de singel weer rond en is het water terug.

De opening van de singel wordt digitaal gevierd op zaterdag 12 september. Hou vanaf 13.00 uur deze website in de gaten.

Lees meer »

Mag ik waterskiƫn in de singel?

5 September


12 september is de singel eindelijk rond. Maar wat mag je eigenlijk allemaal wel en niet? Loekie vraagt zich af: mag ik waterskiën op de singel? Hij doet een onderzoekie.

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief