Fietsen verwijderen

Voor bouwwerkzaamheden worden er soms fietsenrekken verwijderd of verplaatst. Op deze pagina lees je de meest recente verwijderingsacties en kun je zien wat er met je fiets is gebeurd.

Staat of stond je fiets niet op een van onderstaande locaties? Dan kan het zijn dat je fiets door de gemeente is verwijderd omdat de fiets verkeerd gestald stond of te lang op een bepaalde plek was geparkeerd. Lees meer>>

Vanaf 2 september: fietsen weg bij Smakkelaarsveld en omgeving
Een deel van het Smakkelaarsveld wordt nu bouwrijp gemaakt. Dat is de eerste stap in de herontwikkeling van dit gebied. Hier komen een groen park en drie woongebouwen. Meer info over de plannen lees je hier: www.smakkelaarspark.nl. Vanaf 2 september wordt fietsenstalling 'de Buurt' bij de Sijpesteijntunnel opgeheven en vanaf 16 september worden de fietsen op het Smakkelaarsveld verwijderd. Je kunt je fiets parkeren in de Stationspleinstalling die vanaf maandag 19 augustus opengaat en 12.500 plekken heeft dan.

Vanaf 16 september: fietsen weg bij Moreelsepark
Vanaf maandag 16 september worden de tijdelijke fietsenstallingen bij het Moreelsepark (bij de plint van het gebouw) opgeheven. Je kunt je fiets parkeren in de Stationspleinstalling die op 19 augustus opent en dan 12.500 plekken heeft.

Verwijderde fiets ophalen

Stond je fiets in deze rekken en is hij weggehaald? Dan staat hij nu bij het Fietspunt. Dat is het fietsdepot aan de Koningin Wilhelminalaan 2A. Daar gebrachte fietsen kan je binnen twee maanden gratis ophalen met een passende fietssleutel. De winkel van het Fietspunt is verhuisd maar de fietsopslag niet. Bel naar 06-20515680 om een afspraak te maken als je je fiets wilt ophalen.