Actueel

Op bomenjacht

20 Oktober


Het blauw is terug bij de Utrechtse singel maar het kan nog wel iets groener. Gewapend met een boodschappenlijstje zijn we daarom Brabant ingegaan op bomenjacht. In een jeep op een terrein van 350 ha van een Brabantse kweker zijn de 37 beste bomen gespot en voorzien van een nieuw adres: het Willemsplantsoen.

Lees meer »

Wijs me de weg

15 Oktober


Mensen die in paniek de haren uit hun hoofd trekken. Radeloos rondrennen. Volkomen de weg kwijt zijn. Van het padje raken… Haha, nee hoor zo erg is het niet.

Maar de weg vinden in het stationsgebied is inderdaad niet altijd makkelijk tussen de wirwar van stickers en bordjes. ‘Dat kan beter’ dachten een paar slimme snuiters.

We krijgen gloednieuwe borden om jou de weg te wijzen. Naar de theaters, parken, dom of waar je maar naartoe wilt. Compleet met plattegronden waarop staat ‘je staat hier’. Da’s ook altijd fijn Lees meer »

Andere singeltijden

24 September


Het kan verkeren. In 2010 scheurden de auto’s je hier nog voorbij, maar nu vaar je met je bootje over het mooie singelwater. Je liep hier toen zo snel mogelijk door, maar nu geniet je van het groen.

Na jaren van slopen, graven, zandhappen en bouwen is de Catharijnesingel echt terug van weggeweest. In deze video gemaakt in samenwerking met Bouwput Utrecht zie je waar we het al die jaren voor deden. Wát een verschil.

Lees meer »

Catharijnesingel afgesloten door werkzaamheden

22 September


Het water van de Catharijnesingel is terug. Maar aan de weg ernaast is nog wel werk te doen. Nu is de kruising van de Catharijnesingel met de fiets- en voetgangersbrug bij TivoliVredenburg aan de beurt. We proberen het werk zo snel mogelijk te doen en dan is het in één weekend gepiept. Leuker kunnen we het niet maken, wel een stuk mooier en veiliger.

Lees meer »

Anderhalf jaar in anderhalve minuut

21 September


Op 12 september was 'onze' singel weer rond. Daar is keihard aan gewerkt. Als je wilt zien wat er gebeurde in de periode februari 2019 tot september 2020 is een filmpje natuurlijk veel te lang. Tenzij....

Tenzij we anderhalf jaar in anderhalve minuut proppen! :-)

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief