Actueel

Online bijeenkomst over Jaarbeursterrein

23 Februari


Het gebied van Jaarbeurs gaat veranderen. De gesloten hallen worden ontwikkeld tot een complete, nieuwe stadswijk. Met naast nieuwe duurzame hallen voor beurzen en evenementen ook een plek om te wonen, werken en ontspannen.

Lees meer »

Meer Forum, meer Utrecht

23 Februari


Meer groen, meer bankjes, meer meters Forum, meer Utrecht.

De werkzaamheden aan het Forum zijn begonnen. Dat is het langgerekte plein op 7,5 meter hoogte tussen de Moreelsebrug achter het Beatrixgebouw naar Utrecht Centraal. Het zuidelijke gedeelte van het Forum was al even klaar maar het wordt nog veel langer.

Lees meer »

Werk aan de Catharijnesingel van start

12 Februari


Het kan vriezen, het kan dooien… En dat laatste is voorspeld voor volgende week.

Jammer voor de schaatsliefhebbers, maar wij kunnen de geplande herinrichting van de Catharijnesingel nu echt opstarten. En wel vanaf woensdag 17 februari.

Lees meer »

Nieuwe bomen voor singel

11 Februari


Die sloot ligt er al ff, het park ernaast is ook bijna af. Heerlijk in de winter (en de rest van het jaar), en er is nog over nagedacht ook. Alles over wilgen, cipressen, platanen, zwarte dennen én hommels.

Lees meer »

Werk Catharijnesingel uitgesteld door winterweer

7 Februari


De nieuwe planning vind je hier.

De schaatsen uit het vet en de erwtensoep op het vuur: we maken ons op voor een weekje echt winterweer. Ook de Utrechtse ijsmeesters zijn bij elkaar gekomen en zij hebben besloten dat de werkzaamheden aan de Catharijnesingel worden opgeschoven. Het lukt en mag niet om in de grond te werken bij deze temperaturen.

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief